Du er her: Hjem > Ture > Kommende ture > Atelierbesøg hos Eske Kath

Atelierbesøg hos Eske Kath

Mosevej 52, 2860 Søborg

onsdag 13. november kl 16.30

Pris 80 kr, der er lidt at spise og drikke.

Tilmelding KUN til:   hannehadberg@gmail.com

Som altid først til mølle, alle som kommer med får besked på mail angående betaling.

Eske Kath er født i 1975 og er uddannet fra Kunstakademiet .

I 2010 blev han kendt af et bredt publikum for sit loftsmaleri i Frederik VIII's Palæ.

Han er maler, men organiserer ofte sine udstillinger som totale iscenesættelser med både installation, maleri og skulptur.

Eske har i en periode levet og arbejdet i New York.
Hans værker finder man blandt andet i samlingerne på Aros, Heart, Arken og Sammlung Essl.

Eske Kath er aktuel på Trapholt, og udstillingen præsenterer værker, der kredser om vores nu – en virkelighed præget af klimaforandringer, politisk uro og følelsen af afmagt.

Kath har de senere år gjort sig bemærket på den danske kunstscene med sine farvestrålende og karakteristiske landskabsmalerier, hvor naturlovene er ophævet og erstattet af snoede horisontlinjer og huse revet op af jorden.

Af Eske Kath

Mange hilsner Hanne Hadberg , Kunstforeningen på RH.

Bortlodning i år bliver

Torsdag den 21. november