Du er her: Hjem > Ture > Tidligere ture > Barokhalløj på Frederiksberg Slot

Barokhalløj på Frederiksberg Slot

Pga. af overvældende tilslutning og mange flotte tilbagemeldinger, gentages :

BAROKHALLØJ PÅ FREDERIKSBERG SLOT

Særrundvisning, operasoirée og ølsmagning på Frederiksberg Slot.

Torsdag den 27. april, kl. 17.00-21.30.

Pris  350 kr.

Frederiksberg Slot har inden for de sidste år gennemgået en meget smuk restaurering og istandsættelse. Axel Vermehren ,der har været ansat på slottet igennem mere end 20 år, er specialrundviser på slottet. Under denne unikke rejse gennem tiden tages vi med på en helt speciel rundvisning. Særrundvisningen slutter i den fantastisk smukke Riddersal, hvor vi kommer til at nyde den klassiske musik, som også hører til tidens og slottets historie. Sopranen Liselotte Dan Schumacker og pianisten Carol Conrad optræder med en operasoirée med titlen "Barokhalløj" - og således sammenkædes historie og musik til stedet, med den samlede titel "Barokhalløj på Frederiksberg Slot". Vi slutter af i Frederik IV gamle vinkælder, hvor vi skal smage 5-6 øl fra husbryggeriet Jacobsen. Hertil serveres en lille anretning. Brygmester Annemarie Hartvig-Jensen fortæller den spændende historie om øllet og ølklubben for kvinder.

Vi mødes i slotsgården kl. 16.55.

Hvis I er i bil, kan der parkeres inde i slotsgården uden beregning.
Husk at der er mange trapper, så godt gåfodtøj er en fordel. Man kan sidde ned undervejs.

Programmet er følgende:

1. Indledning i slotsgården.

2. Rundvisning, ca. 2 timer, der afsluttes i riddersalen.

3. Under vejs vil der blive serveret en lille forfriskning.

4. Operasoiree "Barokhalløj på Frederiksberg Slot".

5. Ølsmagning og lille anretning i den gamle vinkælder.

6. Afslutning.

Mange hilsner