Du er her: Hjem > Ture > Tidligere ture > Besøg hos maler ægteparret Kirsten Bøgh og Allan Stabell

Besøg hos maler ægteparret Kirsten Bøgh og Allan Stabell

i Atelierhusene på Grønnemose Allé 43 ved Utterslev Mose. Her emmer af liv og kreativitet, og sådan har det været siden den nu afdøde arkitekt Viggo Møller-Jensen i 1943 udtænkte tanken om en grøn oase for kunstnere, hvor man både kunne bo og arbejde.

Fredag den 15. september kl. ca. 16.

1 : Kirsten Bøgh skriver:

De motiver, som jeg siden Akademi-tiden bliver ved med at vende tilbage til er blomsterbuketten, stillebenet og interiøret.

Buketten fordi den beskriver et stykke kultiveret natur. Noget organisk og vildt, der bliver ordnet og brugt dekorativt i den hjemlige sfære.

1

2

2 : Abstrakt ekspressionistisk maleri, det er det, Allan Stabell står for. Allan Stabell er uddannet på det Danske Kunstakademi og har i flere år undervist på det Fynske Kunstakademi. Hans værker er ren abstraktion i glødende stærke farver og dog kan man ane et begyndende motiv, et landskab, en skov eller en havudsigt.

Der vil blive lidt at spise og drikke, og vi vælger et par værker til bortlodningen.
Pris 50 kr. pr. person - tag gerne en gæst med.

Mange hilsner Hanne Hadberg, Kunstforeningen RH