Du er her: Hjem > Ture > Tidligere ture > Besøg hos væveren Charlotte Schrøder

Besøg hos væveren Charlotte Schrøder

i hendes værksted på Kirketorvet 7 i Gentofte den 29. september, kl. 16

Charlotte Schrøder har i øjeblikket en udstilling på Øregård Museum.

Charlotte vil i værkstedet fortælle om sin kunst, og vi vil købe et værk til bortlodningen.

Vaev1.png Vaev2.png Vaev3.png

Charlotte Schrøder står i mesterlære hos de fremstående vævere og tekstilkunstnere Annette Juel og Randi Studsgarth i 1963-65. I 1966 etablerer hun eget værksted, hvor hun hurtigt oparbejder en ganske stor produktion af brugstekstiler, stribede duge, plaider med mere og stoffer til bl.a. modebeklædning. Tekstilerne bliver solgt fra Håndarbejdets Fremme fra 1968, fra Den Permanente, hvor Charlotte Schrøder bliver optaget som medlem i 1969 og fra Hanne Hansens butik for kunsthåndværk i København. Senere kaster Charlotte Schrøder sig over flere store udsmykningsopgaver, små miniaturer eller designer messehagler – altid med inspiration i det paradoks, hvordan tankens hastige idé kan indfattes i vævningens langsomme arbejdsproces.

PRIS: 50 kr. som betales, når I kommer.

Der vil blive serveret et glas vin samt lidt snacks/nødder.

Mange hilsner Kunstforeningen, Hanne Hadberg