Du er her: Hjem > Ture > Tidligere ture > Bjørn Wiinblad på Arken

Bjørn Wiinblad på Arken

Rundvisning onsdag d. 17. juni kl 16.45

(Mød helst op 10 min. før!)

Max 30 personer Pris kr. 110,-

Wiinblad01.jpg

Elegante kruseduller, sprøde, spinkle streger, energiske farver og frodige former. De fleste danskere kender Bjørn Wiinblads eventyrlige ansigter og karakteristiske ornamentik fra hans populære platter og forrygende illustrationer i Tusind og én nats eventyr.
Minderne fra de danske spisestuer står dog ikke alene: I dag er interessen for Wiinblads særegne streg med en orientalsk inspiration i eksplosiv vækst.
En omfattende udstilling med Bjørn Wiinblads fabulerende univers gennem keramik, porcelæn, plakater, illustrationer, skulpturer, scenografi, kostumer mm. Udstillingens brede præsentation af Wiinblads virke tegner et nuanceret billede af hans kunstneriske udvikling, inspirationskilder samt hans unikke sans for kunsthåndværk, indretning og design.

Der er efterfølgende mulighed for spisning, enten på Arken eller på restauranterne/cafeterierne ved havnen.

Kunstforeningen
Pia Ahn og Christine Munch-Petersen