Du er her: Hjem > Ture > Tidligere ture > Creme de la Creme

Creme de la Creme

på Designmuseet Danmark, Bredgade 68, 1260 Kbh. K

Omvisning onsdag d. 31/10 kl. 16.30 (mødetid kl. 16.15)

Max. 30 personer. Pris kr. 125,-

Creme de la Creme 1.Creme de la Creme 2

Designmuseum Danmark viser en særudstilling med et udvalg af de største mesterværker fra samlingerne. Der er tale om kunstværker i absolut særklasse, der sjældent, eller aldrig, har været vist før.

En sansemættet oplevelse fra museets ”skatkammer” med gobeliner af Matisse og Léger, keramik af Paul Gauguin, Jorn og Corneille, glas af Emilie Gallé, plakater af Toulouse-Lautrec, sølv af Johan Rohde og Georg Jensen, smykker af Lalique, og meget mere.

Efter omvisningen er der mulighed for et besøg i museets Café Klint, hvor der om onsdagen serveres en lækker aftenmenu. Bordbestilling anbefales, hvilket også kan ske hos under-tegnede, som gerne arrangerer samlet bordbestilling kl. 18. Giv dog besked herom snarest.

Kunstforeningen
Christine Munch-Petersen

Tilmelding – med samtidig indbetaling til reg. 3121  kt. 3121635798 eller mobilpay til 61 33 19 47– senest mandag d. 15/10 til c.munch.p@gmail.com