Du er her: Hjem > Ture > Tidligere ture > Kvindelige surrealister i Kunstforeningen Gl. Strand

Kvindelige surrealister i Kunstforeningen
Gl. Strand

Kvindelige surrealister 1 Kvindelige surrealister 2

Kvindelige surrealister i Kunstforeningen Gl Strand:

Franciska Clausen, Rita Kernn-Larsen og Elsa Thoresen

Omvisning onsdag d. 10. Oktober kl. 17.00

(Gl.strand 48, 1202 Kbh. K. Mødetid kl 16.50)

Pris kr. 75,-,  max 30 deltagere

Udstillingen sætter fokus på 3 kvindelige danske kunstnere, som i deres storhedstid markerede sig blandt frontløberne inden for dansk surrealisme. De 3 kvinder rejste i en ung alder til de vigtigste europæiske kunstmetropoler for at blive undervist af datidens førende kunstnere. De finder inspiration i 1920´rnes mange nybrud og avantgardestrømninger, ikke mindst surrealismen.

De 3 kvindelige kunstneres spor krydser hinanden igen og igen, men udstillingen præsenterer for første gang deres værker samlet, forener de 3 kvinder kunstnerisk og under søger samtidigt deres forskellige tilgang til surrealismens ideer.

Udstillingen præsenterer ud over værker, der ikke før har været udstillet, de 3 kunstneres hovedværker.

Med venlig hilsen Christine