Du er her: Hjem > Ture > Tidligere ture > Nytårskoncert

Nytårskoncert

Special intim koncert for Kunst og kulturforeningen på RH

Torsdag 25. januar kl. 19.30. Pris 250 kr.  Malmmosevej 79. Virum

Ang. betaling: De tilmeldte modtager en mail med kontonummer og mobilpay.

Nytårskoncerten foregår i pianisten Mogens Dalsgaards private og meget smukke hjem.

Mogens Dalsgaard tilhører eliten af pianister med et bemærkelsesværdigt virke i Danmark som i udlandet.

Den helt specielt, oplysende, underfundige og humoristiske måde, han fortæller, om den musik han spiller, har været medvirkende til hans store popularitet.

Mogens Dalsgaard er en eminent pianist, han vil give et par solonumre på flyglet. Men denne aften har han inviteret sangerinden Nickie Johansson, og sammen vil de underholde med værker af Mozart, Chopin, Gershwin, Grieg og mange flere.

Nickie Johansson er lyrisk sopran og uddannet fra Det Fynske Musikkonservatorium i 2008.

Hun har et særdeles bredt repertoire som spænder lige fra tidlig musik til helt ny skrevne værker og alt der imellem.

Godt Nytår, Hanne Hadberg, Kunstforeningen.

Nytårskoncert