Du er her: Hjem > Ture > Tidligere ture > Rundvisning i Mærsk Tårnet

Rundvisning i Mærsk Tårnet

Mærsk Tårnet

Rundvisningen starter præcis kl. 16:45. Ankomst 10 min. før.

Pris 80 kr. Tilmelding senest den 27. februar.

Alle som kommer med får mail ang. betaling hurtigt efter tilmeldingsfristen.

På den guidede tur rundt i Mærsk Tårnet hører vi om visionen for det nye fyrtårn inden for sundhedsforskning på Københavns Universitet.

Vi kommer tæt på forskningen på en af laboratorie-etagerne.

Vi går rundt i den stemningsfulde arkitektur med store auditorier og små studiekroge bag de 3300 kobberskodder.

I parken finder vi Københavns længste gangbro, og fra øverste etage oplever vi byens måske bedste udsigt - helt til Sverige.

Jeg har bedt om en guide, som også kan fortælle om den indkøbte kunst på stedet, de vil gøre deres bedste, men kunne ikke love det.

Mødested: I foyeren ved receptionen, til højre, lige når man kommer ind af hovedindgangen (svingdøren) fra Blegdamsvej. Københavns Universitet/Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet, Blegdamsvej 3B, 2200 København N.

Mange hilsner Anne Lise Grøndal og Hanne Hadberg - kunst- og kulturforeningen på RH.