Du er her: Hjem > Ture > Tidligere ture > Tove Jansson

Omvisning onsdag d. 14. juni kl. 17.00

(Mødetid kl. 16.50)

Pris kr. 50,-

For første gang i Danmark: En stor udstilling med den markante- og kontroversielle -  finske modernist -  maler, forfatter og tegner Tove Jansson (1914 - 2001)!

Udstillingen præsenterer et nuanceret indblik i Janssons yderst produktive liv gennem de mangeartede værker, som inkluderer de tidlige surrealistiske malerier fra 1930'erne, de modernistiske eksperimenterende værker fra 1940-50'erne til de lyriske værker fra 1960-70'erne.

Dertil kommer en visning af hendes satiriske, engelske anti-krigsillustrationer.

Illustrationer til øvrige tegneserier og ikke mindst det store bogværk omkring Mumitroldene, nu en klassiker, som inkluderer tegninger, figurer og fotografier. Inspirationen fra den finske sagnverden…

Velkommen til!

TJ1.jpg       TJ2.jpg