Du er her: Hjem > Ture > Tidligere ture i år > Bonnard på Glyptoteket

Bonnard på Glyptoteket

Omvisning i særudstillingen:  Pierre Bonnard. The Colour of Memory.

Torsdag d. 29/8-2019 kl. 16.30.      Mødested udenfor kl. 16.15.

Omvisningen tager ca. 60 minutter. Herefter er det muligt at se de øvrige udstillinger, og Glyptoteket har åbent til kl. 21.

Bonnard1.jpg.Bonnard2.jpg

Den franske kunstner Pierre Bonnard (1867-1947) malede fra erindringen. Hver dag tegner han skitser, noterer sine indtryk af omgivelserne og tager fotos af sine yndlingsmotiver, for derefter at arkivere dem. Senere, når arbejdet med maleriet begynder, maler han ud fra denne erfaringsverden. Sammen med sin originale brug af farven skaber Bonnard malerier med komplekse billedflader og motiver grænsende til det abstrakte. Tag med på en omvisning, der går tæt på Bonnards metode og med et slow-looking greb åbner op for en af fransk kunsts allerstørste mestre og fornyere i brugen af farve og komposition.

Antal: 30 personer

Bortlodning i år bliver