Du er her: Hjem > Ture > Tidligere ture i år > Den Hirschsprungske Samling

Den Hirschsprungske Samling

Direktøren på den Den Hirschsprungske Samling,
Gertrud Oelsner, vil vise os rundt på museet.

torsdag d. 27. juni kl. 17
Omvisningen finder sted uden for museets almindelige åbningstid. Dørene åbner kl. 16.30.

Pris 140 kr. pr. person.
Tilmelding inden 14. maj kun til hannehadberg@gmail.com
De, som kommer med, får mail ang. betaling.

Tag med Den Hirschsprungske Samlings direktør, Gertrud Oelsner, på en eksklusiv omvisning i museets samling af mere end 100 års dansk kunst. På omvisningen går direktøren tæt på nogle af sine absolut favoritværker og deler ud af sin store viden om og begejstring for kunsten.

Vi skal blandt andet se nærmere på værker af Vilhelm Hammershøi, en kunstner, som Gertrud Oelsner har beskæftiget sig indgående med de sidste tre år. Sammen med kunstformidler på SMK Annette Rosenvold Hvidt har hun udgivet den imponerende og anmelderroste bog Vilhelm Hammershøi – på sporet af det åbne billede.

I løbet af omvisningen vil direktøren også fortælle om museets særlige historie og om stifteren, Heinrich Hirschsprung, som i år ville være fyldt 183 år.

De aktuelle udstillinger er:
P.S.Krøyer og kunstnerkolonien i Hornbæk og Johan Rohde en kunstners værksted.

Mange hilsner Kunstforeningen, Hanne Hadberg

Den Hirschsprungske Samling