Kunstforeningen Rigshospitalet

Du er her: Hjem > Ture > Ture i 2017 > Salon koncert med Dorthe Elsebet Larsen

Salon koncert med Dorthe Elsebet Larsen

I Holbergsalen, Admiral Gjeddes gård,

Store Kannikestræde 10 A, København.

5. september 2017 Kl. 19. (dørene åbnes kl.18.30)

 

PRIS 250 kr.

Sidste tilmelding er 23. juni med betaling umiddelbart efter. De, som kommer med, får besked ang. betaling. Grunden til den tidlige invitation og betaling er, at jeg skal betale for lokalerne m.m. 1 til 1½ måned før arrangementet.

Aftenens Program:

Aftenen starter kl. 19.00 med introduktion 20-30 min. om de historiske bygninger.

Bygningerne har huset et utal af kendte personer. Bl.a. skulle Leonora Christina og hendes mand Corfitz Ulfeldt havde boet her i 1664.

Opera salon ca. Kl. 19.30 - 20.00 og så igen ca. 20.30-21.00.

Pause 20.00-20.30, hvor der vil blive serveret et glas vin/vand/øl samt snacks.

Sopran Dorthe Elsebet Larsen giver en salon koncert sammen med pianisten Jacob Beck

Lidt om Dorthe Elsbeth:

Hvis man godt kan lide Dvořáks Sang til månen fra Rusalka og Mozarts Susanna fra Figaros bryllup, har man noget at glæde sig til.

Koncerter med Dorthe Elsebet er altid noget af en oplevelse, for ud over sin fantastiske sangstemme er hun også i besiddelse af et dramatisk talent, der skaber med og indleven.

Dorthe Elsebet er uddannet som solist fra Det Kongelige Teater, Det Kgl. Danske Musikkonservatorium, samt Mozarteum i Salzburg. Dorthe Elsebet har optrådt som solist for flere millioner mennesker i over 3.000 forestillinger, klassiske lied- og orkesterkoncerter, musikalske underholdningsshows og recitals i bl.a. Heidenheim, Berlin, München, Paris, Gran Canaria og Mallorca. Dorthe Elsebet Har desuden i 2015 lanceret Solrød Opera.

Repertoiret er fra Mozart til Wagner, Dvořák og Puccini til festlig og let opera og operette.

Lidt om Jacob:

Pianist er Jacob Beck. Jacob er uddannet pianist på musikkonservatorier i Odense, Hannover, New York og Aarhus, hvor han i 2002 debuterede fra solistklassen.

Jacob Beck har optrådt som solist, kammermusiker og akkompagnatør i ind- og udland. Nu fokuserer han på samarbejdet med sangere inden for både opera og lied. Jacob Beck er freelance men med fast tilknytning Det Kgl. Danske Musikkonservatorium. Han har også stor succes som instruktør, sidst på Hofteatret.  Desuden kan man opleve ham i Copenhagen opera festival.

Lidt om Huset:

Admiral Gjeddes Gaard er en unik ejendom fra 1730erne opkaldt efter rigsadmiral Ove Gjedde, der som Christian IVs udsending grundlagde Trankebar den danske koloni i Ostindien. Et væld af begivenheder har fundet sted i huset, og mange kendte såvel som ukendte personer har beboet eller besøgt gården. Gården ligger midt i det gamle universitetskvarter i hjertet af Københavns indre by og har dannet rammerne for et utal af arrangementer. Eksempelvis var Ludvig Holberg huslærer her, og Th. Stauning har holdt bryllupsmiddag i lokalerne.

 

« forrige  |   top  |   næste »

Kommende ture:

Dronningens gobeliner mm.

Mandag den 10. oktober

Powered by CMSimple | Template by CMSimple | Login