Du er her: Hjem > Ture > Ture i 2019 > Butik og værkstedsbesøg hos smykkekunstnerne

Butik og værkstedsbesøg hos smykkekunstnerne

Lene Hald og Karen Fly i Gothersgade 99, 1123 København

28 januar kl. 16, der bliver serveret et glas bobler og snacks.

Pris 30 kr. som betales når du får mail om du er kommet med.

Lene Hald og Karen Fly tager imod os i deres værksted / butik. De to passionerede smykkedesignere har skabt et sted hvor kreativiteten blomstrer.

Alle smykker er lavet på vores værksted som danner ramme for butikken. Vi tager gerne udgangspunkt i dine arvestykker og genstarter gamle smykker til nye lækre designs.

Når smykkedesigner Lene Hald kreerer smykker, har det ofte et element af overraskelse – fx får smykket tit flere anvendelser eller flere funktioner. Nøgleord er lethed, glæde og humor. Lene Halds design skubber venligt til den almene opfattelse af, hvordan et smykke skal se ud.

Smykker af Karen Fly har liv. Hendes brug af organiske former sammen med en forfinet sans for overflader og materialer giver smykkerne karakter af små, delikate skulpturer.

Smykkekustnerne.jpg

Mange hilsner Kunst- og kulturforeningen ved Rigshospitalet , Hanne Hadberg