Bliv medlem

Kunst- og Kulturforeningens bestyrelse kan kontaktes på foreningens e-mailadresse:

rh@kunstforeningen-rh.dk

Sådan melder du dig ind i kunstforeningen:

1. Skriv en e-mail til rh@kunstforeningen-rh.dk med dit navn, e-mail adresse samt telefon nr.

2. Indbetal kontingent til bankkontonummer, reg.1551 kontonr. 6265073 eller mobilepay 29073 (skriv dit navn). Medlemskab koster kr. 480,- om året.

Nye medlemmer :  For at kunne deltage i årets bortlodning skal kontingentet være betalt senest 14 dage før bortlodningen.

Hvis du allerede er medlem og melder et nyt medlem ind, vil du modtage 1 flaske vin ved kommende bortlodning. Husk at sende en mail til rh@kunstforeningen-rh.dk med eget navn samt det nye medlems navn.

Nye medlemmer får tilsendt medlemsnummer snarest efter indbetaling.

Hvem kan melde sig ind i kunstforeningen?

Kunst- og Kulturforeningen Rigshospitalet er for ansatte og tidligere ansatte i Region Hovedstaden som er nysgerrig på al slags kunst. Læs mere i folderen her.

Her får du oplevelser, som du kan dele med dine kollegaer. Desuden kan du få nye kontakter, som du har glæde af i dit daglige arbejde.

Du kan også være den heldige vinder af værker ved vores årlige bortlodning.

Persondataloven. Nye regler trådte i kraft pr. 25. maj 2018. I den forbindelse skal vi gøre opmærksom på at kunstforeningen gemmer persondata (navn, email, telefon nr.) på sine medlemmer i medlemsdatabasen. Disse informationer vil ikke blive videregivet til udenforstående.