Bortlodning 2022

Bortlodningsaften i Kunst- og Kulturforeningen Rigshospitalet
fredag den 11. november 2022 kl. 16.30


Bestyrelsen glæder sig til at vise jer den kunst vi har indkøbt. Se kataloget her.


Lodtrækningen foregår i Auditorie 1 og bliver forhåbentlig en sjov og hyggelig eftermiddag både for medlemmer, der er så heldige at vinde og for dem, der sparer held sammen til næste år.


Der er i år 45 gevinster. Når der er ca. 5 gevinster tilbage – eller når medlemmerne begynder at frafalde – fortsætter lodtrækningen, men kun blandt de fremmødte medlemmer og man mister ikke lodder til næste år.


Deltager du kun i selve bortlodningen skal du ikke tilmelde dig, men blot møde op i auditoriet. Er du forhindret i at deltage i bortlodningen, skal du være opmærksom på bortlodningsreglerne og huske at aflevere en fuldmagt til en kollega eller til bestyrelsen. Bortlodningsreglerne ligger på hjemmesiden.


Gevinsterne er udstillet fra 18. oktober 2022 til bortlodningsdagen 11. november 2022 i montrerne i forhallen og i montrerne ved opgangen til kantinen.

Middagen efter bortlodningen i år foregår i personalekantinen for de medlemmer, som har tilmeldt sig middagen (se vedlagte program med information om tilmelding og betaling).


Efter middagen er der lodtrækning af ringspil, hvor man kan vinde mindre kunstværker, keramik m.m.

Du er velkommen til at tage en ledsager med til denne festlige aften på RH.


Deltagelse i middagen kræver forudgående tilmelding og betaling.


Indbydelse og billedkatalog i farver ligger på foreningens hjemmeside fra 18. november 2022. Vi har kun et begrænset antal ekstra kopier som kan afhentes i biblioteket i forhallen.

Med venlig hilsen
Bestyrelsen